Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δημοπρατείται στις 15 Μαρτίου το έργο «Έργα αποχέτευσης Δ. Ευεργετούλα Ν. Λέσβου & κατασκευή Δικτύων»



Η Εγνατία Οδός στα πλαίσια της λειτουργίας της δημοσίευσε την προκήρυξη του διαγωνισμού για το έργο «Έργα αποχέτευσης Δήμου Ευεργετούλα Νομού Λέσβου και κατασκευή Δικτύων».

Το έργο καλύπτει το σύνολο του Δήμου και η Εγνατία Οδός ΑΕ είναι ο φορέας υλοποίησης. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή συστημάτων συλλογής και μεταφοράς λυμάτων έως τις θέσεις των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, όμβριων όπου το υφιστάμενο παλιό δίκτυο είναι παντοροϊκό και καταστρέφεται, καθώς και η αποκατάσταση ων εσωτερικών δικτύων ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ευεργετούλα στη Λέσβο.

Για το έργο προβλέπεται η κατασκευή αγωγών ακαθάρτων συνολικού μήκους 6.000 μέτρων και αγωγοί ελεύθερης ροής συνολικού μήκους 21.000 μέτρων περίπου. Όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές θα κατασκευαστούν δύο αντλιοστάσια Λυμάτων πλήρως εξοπλισμένα και αγωγοί ύδρευσης συνολικού μήκους 18.000 μέτρων περίπου.

Επίσης το έργο περιλαμβάνει και δύο αντλιοστάσια υδροδότησης πλήρως εξοπλισμένα ενώ θα γίνουν και έργα αποκατάστασης των οδοστρωμάτων, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Στο συνολικό ποσό περιλαμβάνονται και εργασίες χωματουργικές, τεχνικά έργα, οικοδομικά και ασφαλτικά.

Το ποσό της σύμβασης είναι 9.784.483 ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες (2 χρόνια). Η ημέρα λήξης του διαγωνισμού είναι η 15η Μαρτίου 2011 και η διαδικασία του διαγωνισμού είναι ανοικτή.